Trouwen

 

Level Eleven toren

Love is in the air

Love is in the air … krijgt bij Level Eleven wel een heel speciale betekenis met het fantastische 360º uitzicht over de Amsterdamse binnenstad en het IJ. Als gastgever zullen we nooit vergeten hoe belangrijk jullie trouwdag voor jullie is. We doen er echt alles aan om jullie verwachtingen te overtreffen. Het warme welkom, de persoonlijke zorg en de aandacht voor details zijn de beste garantie voor een onvergetelijke dag. Een intiem samenzijn met familie en vrienden, een culinair diner of een bruisend feest? Alles is mogelijk! We denken graag met jullie mee en laten jullie wensen uitkomen.

Level Eleven Amsterdam Uitzicht

Ja, ik wil

Level Eleven is dé officiële trouwlocatie voor een JA-woord op hoog niveau. Omringd door familie en vrienden genieten jullie van het fantastische 360º uitzicht. De inrichting is stoer, trendy en industrieel in een warme ambiance. Na het JA-woord blijven jullie genieten in Level Eleven, wel zo makkelijk. Level Eleven biedt jullie een totaalbeleving voor jullie huwelijksdag. Laat ons weten hoe jullie perfecte dag eruit ziet en wij maken samen met jullie een programma dat naadloos aansluit op jullie wensen. De persoonlijke, professionele service van onze medewerkers maken het plaatje compleet.

 diner6

Smaakvol en verrassend culinair

Het succes van jullie huwelijksdag zit in de beleving. In de ervaring van het overwachte en in proeven van het goede leven. Onze keukenbrigade zorgt voor culinaire verwondering met verrassende smaken en verleidelijke geuren. Met eerlijke seizoensproducten, verfijnde smaken & kleuren en de juiste timing verzorgen wij jullie receptie of diner tot in de puntjes. Elk detail telt. Uitgebreid tafelen of een trendy fingerfoodbuffet: daag ons uit. Een mooi glas wijn maakt jullie diner compleet. Tijdens één van de tastingavonden in Level Eleven kunnen jullie vast een voorproefje nemen. Spraakmakend en smaakmakend!

 nannie-patrick-dansvloer-resolutie

Sfeervol en bruisend

Welke sfeer willen jullie creëren tijdens jullie huwelijksdag? En met welke herinnering zwaaien we jullie gasten uit? Entertainment en aankleding zijn belangrijke sfeermakers. Het team van Level Eleven heeft ruime ervaring en een groot netwerk van professionele partners. Een greep uit onze mogelijkheden; een Gin-Tonic bar, een photobooth voor ludieke herinneringen, een professionele DJ of juist een fifties coverband. En wat te denken van een boottocht door de Amsterdamse grachten? Zelfs aan entertainment en oppas voor de kinderen is gedacht. Kortom, alles is mogelijk, behalve een lege dansvloer!

Willen jullie op maandag, dinsdag, woensdag of zondag trouwen? Dan bieden we jullie de Best Wedding Deal! Deze speciale aanbieding is geldig voor een gezelschap van 30 daggasten en 100 avondgasten. Uiteraard is uitbreiding van het aantal gasten mogelijk tegen een meerprijs.