Mogelijkheden

Evenementlocatie Amsterdam? Level Eleven is de geschikte locatie voor een feest! De combinatie van de trendy ingerichte ruimte, het fenomenale uitzicht en de bereikbaarheid zijn uniek.

Spraakmakend en uniek

Of het nu gaat om een feestavond voor uw medewerkers, een productlancering voor uw klanten en relaties of een huwelijksfeest voor uw familie en vrienden … gebaseerd op uw wensen verzorgen wij uw evenement: spraakmakend en uniek. Voor ons is ieder evenement bijzonder. Groot of klein. Bij Level Eleven treft u de juiste combinatie aan van gastvrijheid en trendy ambiance.

Ontspannen genieten

U ziet het: de mogelijkheden zijn eindeloos. Van smaakvolle culinaire traktaties tot innovatieve techniek, onze eventplanner denkt met u mee en zorgt ervoor dat het u en uw gezelschap aan niets ontbreekt. Uw evenement loopt op rolletjes en u kunt samen met uw gasten ontspannen en genieten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement? Neem nu contact op met ons voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar 020 – 553 50 00 of stuur een e-mail naar: info@leveleleven.nl. Ter inspiratie noemen we u vast een paar mogelijkheden.

Moet

Gezellige borrel

Bij succesvol netwerken is het de kunst om een goed gesprek te voeren in een prettige omgeving. Wilt u voor uw medewerkers of relaties een sfeervolle netwerkborrel organiseren? Dan is Level Eleven het perfecte decor. Goed geregeld.

Stoelen

Geslaagde persconferentie

Persconferentie organiseren? Een goede voorbereiding is het halve werk. Van technische faciliteiten tot het versturen van uw uitnodigingen, we zijn van alle markten thuis. U richt zich op de inhoud, wij doen de rest.

DJ Booth

Feestelijke albumrelease

Uw album op spectaculaire wijze releasen? Kom naar Level Eleven. De grote ronde zaal met panoramisch uitzicht over het centrum van Amsterdam is om te toveren tot grote dansvloer met genoeg ruimte voor een dj-booth en cocktailshakers.

Boek

Verrassende boekpresentatie

Boek gepubliceerd? Dan wilt u deze bijzondere mijlpaal op een originele manier delen en beleven met uw netwerk. Bij Level Eleven hebben we alles in huis om van uw boekpresentatie een bijzondere en feestelijke gebeurtenis te maken.

Naast één grote, ronde stijlvolle zaal heeft Level Eleven ook de beschikking over een aantal kleinere ruimtes waar  uw act zich bijvoorbeeld kan omkleden, u uw benodigdheden kunt stallen of waar u zich als kersvers bruidspaar even kunt terugtrekken tijdens het feest.

Level Eleven heeft de volgende capaciteit

Geserveerd diner Maximaal 150 gasten
Walking dinner Maximaal 220 gasten
Buffet Maximaal 250 gasten
Receptie Maximaal 250 gasten
Feestavond Maximaal 250 gasten

Heeft u minder gasten? Geen probleem. Wij kunnen de ruimte op allerlei creatieve manieren verkleinen en indelen.

OPENINGSTIJDEN

U bent iedere dag van de week welkom om uw evenement bij ons te komen vieren. Op vrijdag en zaterdag sluiten wij uiterlijk om 02:30 uur en de overige dagen sluiten wij om 1 uur.

APPARATUUR

Wij kunnen zorgen voor geluidsinstallaties, beamers en veel andere technische mogelijkheden. Laat ons weten wat precies uw wensen zijn en wij zorgen, eventueel in overleg met onze vaste samenwerkingspartners, voor de oplossing.

FACILITEITEN

  • mindervalide De locatie is beperkt rolstoelvriendelijk. Bent u minder valide? Informeer ons van te voren, dan bereiden wij ons voor op uw bezoek
  • wifi U kunt gratis van het draadloos internet gebruik maken

Afspraak maken of offerte aanvragen? Vul het formulier in of vraag een vrijblijvende offerte aan via het offerteformulier. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 020 – 553 50 00 of mail.