Evenementen

Uw evenement in Level Eleven?

Evenement organiseren? In een stijlvolle, uitstekend bereikbare accommodatie met feestelijke uitstraling? Kom dan naar Level Eleven gevestigd in de Zilveren Toren. In het sfeervolle hart van Amsterdam met uitzicht over de stad. In Amsterdam is er geen andere evenementenlocatie die dit bijzondere uitzicht biedt. Geïnteresseerd in een locatiebezoek of een vrijblijvende offerte? Vraag direct een offerte aan.

Goed geregeld

Level Eleven biedt u een keur aan mogelijkheden. Van medewerkersfeest tot jubileumdiner, afscheidsreceptie en bruiloft, ons team denkt met u mee en regelt het voor u. We hebben maar één missie: ervoor zorgen dat uw evenement voldoet aan úw wensen.

Toonaangevend

U kunt bij ons alle kanten op; voor ieder evenement hebben we passende en verrassende ideeën. Familiefeest, reünie, huwelijk, het kan allemaal. Niet voor niets is Level Eleven in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende evenementenlocaties voor zakelijke en particuliere evenementen.

Feestje?

Gaat u binnenkort ook een feestje organiseren? Neem dan contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar 020 – 553 50 00 of stuur een e-mail naar: welkom@leveleleven.nl Vraag direct een offerte aan   Onlangs vond de Amsterdamse editie van Thirties – hét exclusieve event voor dertigers – plaats bij Level Eleven. Feest met schitterend uitzicht over de lichtjes van de stad. Bekijk de aftermovie.