Referenties

Hieronder kunt u lezen wat onze gasten zowel zakelijk als privé over ons geschreven

BEDRIJFSFEEST YSE

Datum: 15-09-2017
“Ons bedrijfsfeest in Level Eleven was een groot succes, mede te danken aan de organisatie door LE! Vooraf waren zij goed bereikbaar om onze wensen te bespreken, we konden er zo vaak langsgaan als nodig was. Elleke dacht continue met ons mee en hielp met het maken van een inschatting voor de benodigde hapjes en drankjes. Al met al hebben wij een top feest gehad op een schitterende locatie met prachtig uitzicht over Amsterdam, aardige bediening en een goede service bij de garderobe. Tip: Maak gebruik van Snappshot, waarmee iedereen foto’s kan maken die direct worden vertoond op de schermen!”.

HUWELIJK MARIEKE & GOVERT

Datum: 11-08-2017
“Wij zijn op 11 augustus ‘s avonds getrouwd bij Level Eleven, gevolgd door een geweldig feest. Niet alleen wijzelf, maar ook onze gasten waren op alle mogelijke manieren onder de indruk. Lekkere hapjes, geweldig personeel, fantastisch uitzicht, super hulpvaardige mensen en een ontspannen sfeer. Al bij het aanlooptraject was er een klik. Event Manager Elleke snapte wat we wilden, dacht enorm mee en heeft er absoluut aan bijgedragen dat wij een geweldige dag beleefd hebben. En alles zonder stress en gedoe. Dank jullie wel!!”.

HUWELIJK – ROOS & KIMO

Datum: 01-07-2017
“Wij zijn afgelopen weekend getrouwd bij Level Eleven. Het was zo ongelofelijk mooi!!! De locatie met uitzicht aan alle kanten is super. Voor de event managers Elleke en Marita was niets teveel. Alles wat wij graag wilden kon of was te bespreken. De communicatie was erg fijn en duidelijk. We voelden ons helemaal in de watten gelegd iedere keer dat wij daar kwamen en konden op onze trouwdag zorgeloos genieten met dank aan dit top team bij Level Eleven!”.

HUWELIJK MARLIES & DANIEL

Datum: 10-06-2017
“Zaterdag 10 juni 2017 was onze trouwdag met het diner en de feestavond bij Level Eleven met onze 100 gasten. Wat een geweldige plek. De belichaming van Amsterdam met het prachtige uitzicht op zowel het centrum van de stad en het IJ. Iedereen was onder de indruk. De organisatie krijgt van ons ook een dikke 10. Zij steken er met kop en schouders bovenuit wat flexibiliteit betreft, in vergelijking met vele andere locaties in Amsterdam. Al onze ideeën en budget werden serieus genomen; zij werkten constant oplossingsgericht om samen met ons de dag te maken zoals wij die graag wilden. Heerlijk gegeten, lekkere wijnen, goed verzorgd en wat hebben we met z’n allen veel gedanst. Die DJ via LE kon er wat van zeg! Alleen maar positief bericht van ons uit en ook echt alle reacties van onze gasten. Special thanks Elleke en Leon voor al jullie goede zorgen. Groeten meneer en mevrouw Pérez Pérez”.

HUWELIJK PATTY & ELIAS

Datum: 24-05-2017
“24 mei 2017 zijn wij getrouwd en hebben het diner en feest bij Level Eleven laten organiseren. Het contact voorafgaand was erg prettig, wij hebben voornamelijk met Marita contact gehad en we konden haar voor alles op elk moment bellen. Level Eleven had ons van te voren uitgenodigd om deel te nemen aan de ‘tasting’ om alvast een idee te krijgen van wat voor soort eten we straks bij het diner kunnen laten serveren, dit was echt een leuke avond en heeft ons helemaal gerust gesteld voor de grote dag zelf. Level eleven is ook erg flexibel, wij wilde bijvoorbeeld gebruik maken van een popcorn machine en de huisgemaakte hapjes van mama, dit was allemaal geen probleem. Buiten alle goede zorgen is Level Eleven ook een prachtige locatie op een perfecte plek. Je kunt je gasten attenderen op goedkopere parkeerkaarten en als deze zijn uitverkocht zoals bij ons gebeurde (waarschijnlijk omdat Ajax moest voetballen) kon je nog parkeerkaarten bij de receptie vragen, deze zijn iets duurder maar altijd goedkoper dan zonder parkeerkaart. Tijdens ons bruiloftsfeest is alles heel erg goed geregeld, eten was heerlijk en het personeel zorgde goed voor ons en onze gasten. Nog een hoogtepunt was dat wij als bruidspaar foto’s op het dak mochten maken! Ik wil iedereen nogmaals enorm bedanken voor alles en jullie krijgen van ons een dikke 10! Jammer dat we maar 1x in ons leven trouwen, ik hoop nog eens een bruiloft bij jullie te mogen meemaken”.

FEESTAVOND ERNST & YOUNG

Datum: 10-03-2017
“Level Eleven was voor ons de ideale locatie voor een geslaagd feest! In de aanloop naar het feest toe zijn we erg goed geholpen door Elleke, vooral het meedenken over een geslaagde avond hebben we als zeer prettig ervaren. Ook de avond zelf was een succes: goede muziek (geleverd door de huis DJ), sfeervolle ambiance, vriendelijk personeel, lekkere midnight snack en achteraf erg grappige foto’s afkomstig uit de fotobooth. Kortom een locatie waar we graag terugkomen”.

BEDRIJFSFEEST BUDGET ENERGIE

Datum: 10-02-2017
“Wij hebben ons 5 jarig jubileum met veel plezier gevierd bij Level Eleven. Iedereen heeft genoten van de fijne bediening en het uitzicht. Van te voren prettig contact gehad met Elleke, ik hoefde alleen maar mijn wensen door te geven waarna zij alles perfect heeft geregeld. Zeker een aanrader!”

 

IDA FOUNDATION

Datum: 03-02-2017
“Onze organisatie was erg positief over de speciale locatie, het prachtige uitzicht en ook de muziek en het eten zijn enorm goed bevallen. Ik hoop dat we in de toekomst nog eens bij Level Eleven komen, dat zou leuk zijn”.

PROMOTIEFEEST

Datum: 20-01-2017
“Level Eleven was een prachtige locatie voor onze borrel met het mooiste uitzicht over Amsterdam, gevolgd door een diner voor 50 mensen dat daarna naadloos overliep in een feest voor ongeveer 150 mensen. Meer had makkelijk gekund, zowel aan tafel als later op de avond, doch de sfeervolle ruimte maakt dat dit ook voor kleinere gezelschappen een prima plek is. De ontvangst was hartelijk, het eten lekker, de muziek van de huis-DJ uitstekend. Het werd een stuk later dan gepland, maar dat was geen probleem. De event manager was erg behulpzaam bij de voorbereidingen, waardoor we op voorhand al gerustgesteld waren dat dit een erg mooie avond zou worden”.

AMBULANCE AMSTERDAM

Datum: 13-01-2017
“Op 13 januari jl. vierde Ambulance Amsterdam haar 5-jarig bestaan.Voor deze mijlpaal zochten wij een toplocatie om dit te vieren.Deze toplocatie hebben wij gevonden bij Level Eleven. Alleen het uitzicht al is een feest op zich.We hebben een fantastisch feest gehad, maar zou niet gelukt zijn zonder de hulp van de event manager + crew van Level Eleven. Wij danken hen voor deze fantastische  avond.Een echte aanrader dus!”

CUBICS

Datum: 06-01-2017
“Hartelijk dank voor een goed verzorgde avond in level-eleven !We hebben heerlijk gegeten; iets te veel gedronken en goed kunnen dansen dankzij De Vriendelijke DJ.Kortom als Brabanders hebben we een geweldige avond gehad in onze hoofdstad. Dank namens Cubics Innovatieve IT & Inspirerende interieurs”.

ERNST & YOUNG

Datum: 17-12-2016
“Zeer goede locatie vanwege het prachtige uitzicht over Amsterdam en de goede bereikbaarheid. Verder perfecte service en prettige samenwerking. Al onze wensen waren mogelijk en werden geregeld door Elleke. Al met al een zeer leuke avond gehad met ruim 100 personen!”

ZORGINSTITUUT

Datum: 13-12-2016
“Nederland Alweer voor de 3e keer hebben we in Level Eleven een bijeenkomst gehouden met organisaties betrokken bij de spoedzorg. Voor de derde keer, dat zegt eigenlijk wel genoeg. De centrale ligging gecombineerd met het weidse uitzicht zorgen voor goed bezochte en inspirerende bijeenkomsten. Door elkaar op grote hoogte te ontmoeten overstijgen de aanwezigen zichzelf en ontstaat er een saamhorigheidsgevoel, dat leidt tot vruchtbare resultaten. Last but not least is de catering ook prima in orde”.

MASTERCLASS NEXTDOOR

Datum: 04-11-2016
“Goed bereikbaar, representatief en volledig verzorgd waren voor ons de kernwoorden in onze zoektocht naar een locatie voor onze Masterclass. Na een solide intake met Elleke van Level Eleven hebben we nog een paar keer contact gehad om de laatste zaken af te stemmen. Op de dag zelf was de organisatie zo geregeld, zoals besproken en waren last minute aanpassingen geen enkele probleem. Mede daarom was het evenement door deze klantgerichte executie een groot succes”.

HUWELIJK JOKE & WILLEM

Datum: 22-10-2016
   ”In oktober 2016 hebben wij ons huwelijk bij Level Eleven gevierd. Onze accountmanager Elleke dacht goed met ons mee in de aanloop naar onze bruiloft en was enorm flexibel. Ook onze cateraar, fotograaf en bloemist konden in de aanloop naar ons huwelijk langskomen en zijn goed geholpen door het team van Level Eleven. Op de avond zelf werd alles professioneel voor ons geregeld en hebben we zelf geen enkele zorg gehad. We kunnen terugkijken op een fantastische avond samen met onze gasten”.

AMC

Datum: 20-10-2016
  “Hoi Marita, Het was echt een ongelooflijk leuk feest! Alles was top geregeld! Hele vriendelijke leuke meiden en wat een goeie DJ, die wist zeker een feestje te bouwen! Wat leuk dat de foto’s van de photobooth ook nog online staan! Ik ga het meteen doorsturen naar m’n collega’s.”

OFF-SCREEN

Datum: 14-10-2016
  “Hoi Marita, Het was zeker een geslaagd feest! Bedankt daarvoor en helemaal voor de dansvloer, het was een goede toevoeging!”

TIMBERLAND

Datum: 11-10-2016
  “Ha Marita, Het event gister is erg goed gegaan. Het was fijn samenwerken met Cindy, ze pakte alles lekker snel op en hielp heel fijn mee. De cocktail mannen deed het leuk en ook de rest van het personeel was heel behulpzaam. Ook jij bedankt voor het snelle antwoorden en schakelen in de aanloop van het event! Wij zijn overall erg tevreden! Het enige wat erg onhandig is bij de locatie is het parkeren voor de leveranciers.”

HUWELIJK NIKKI & ADAM

Datum: 20-08-2016
“De sfeer en de aankleding van Level Eleven was geweldig en we hadden een fantastisch uitzicht over de hele stad! Service was ook fantastisch – toegankelijk en flexibel betreffende tijd etc (onze speeches waren langer dan verwacht). De aankleding van de tafels enzo was ook mooi, en we mochten ook veel eigen decoraties er bij doen. Ze hebben ook de dag erna onze eigen versieringen voor ons weggepakt en voor ons klaar gezet – echt heel vriendelijk en we hoefde er niet voor te betalen! Pluspuntje is dat ze heel flexibel zijn. Achteraf gezien zijn we echt heel blij met onze keuze en raden hun zeker aan!”

INSPIRED – RONALD MCDONALD KINDERFONDS

Datum: 06-07-2016
  “Ha Elleke. Ik wil je nog even bedanken voor afgelopen woensdag. Alles was TOP geregeld; lekker zomers drankje, heerlijke hapjes, leuke muziek en een gezellige sfeer!”

VERENIGING VAN COMPLIANCE PROFESSIONALS – VCO

Datum: 28 & 29-06-2016
Wij maken al weer enige tijd gebruik van Regardz / Level Eleven voor de periodieke bijeenkomsten van onze vakorganisatie. Wij zijn zeer tevreden over alle aspecten van de locatie; de reserveringen gaan altijd soepel, waarbij er vooral ook pro-actief wordt meegedacht. De locatie is representatief en erg goed bereikbaar. De catering kent een goede prijs-kwaliteit verhouding. Waar we vooral tevreden over zijn is de vriendelijkheid en professionaliteit van de medewerkers. Voor zowel zakelijke als prive feesten met enige omvang, is dit een aanrader”. – Robin van Essen, bestuurslid VCO

HUWELIJK ILLJA & MARK

Datum: 01-06-2016
Beste Elleke, we hebben het gister fantastisch gehad en zijn nog lekker aan het nagenieten! Mede dankij jullie is onze trouwdag een geweldig succes geworden. Wil je namens ons ook Mo nog persoonlijk bedanken? Hij heeft ons heel goed verzorgd!”

75STE VERJAARDAG – THEO STOKKINK

Datum: 02-06-2016
Dag Elleke, alles was in orde gisteravond. Het diner stond als een huis. Het was heel geweldig wat de keuken heeft gepresteerd. Dat geldt zeker ook voor de bediening. De tafels stonden ideaal. Niets dan lof Level Eleven. Van de lokatie was iedereen erg onde de indruk. Er zijn mensen die me vertelden dat ze er in de toekomst graag gebruik van zouden willen maken van dit adres.  Hartelijk dank voor al je beslommeringen en een vriendelijke groet, Theo.”

HUWELIJK ANNA & JORDY

Datum: 20-05-2016
Geweldig huwelijksfeest gehad! Personeel is zeer vriendelijk en het eten heerlijk! Mijn complimenten op alles. Ook in het voortraject tijdens het organiseren perfect geholpen.”

VERJAARDAGSFEEST LOUISE VAN dETH

Datum: 08-04-2016
Ik heb mijn 60ste verjaardag bij Level Eleven gevierd. Het was een fantastisch feest voor alle leeftijden. Alles was goed: de gasten, de drank, de hapjes, de vriendelijke bediening, de hulp toen er technisch iets niet liep met een fotopresentatie en de hulp de dag na het feest bij het ophalen van de kadoos en bloemen. En dan natuurlijk die plek! Waardoor iedereen meteen in een feestelijke stemming is. Ik kan het iedereen aanraden!”

FSA

Datum: 12-05-2016
Dit jaar hebben wij in mei voor de tweede editie een evenement van de FSA georganiseerd in de Zilveren Toren. We willen Elleke en alle medewerkers bedanken voor de organisatie en het meedenken met alle last-minute zaken. Tijdens het diner zagen de tafels er uitnodigend en mooi opgemaakt uit, hiervoor hebben we veel goede reacties gehad. Het uitzicht vanaf Level Eleven is prachtig en zeer geschikt voor diners en feesten. Nogmaals dank!”

EGN

Datum: 10-05-2016
Beste Elleke, Heel veel dank voor jullie medewerking om het HR Event van EGN Nederland tot een succes te maken. Ligging, uitzicht en inrichting cq. uitstraling van Level 11 is meer dan geweldig. Koffie, thee bij ontvangst en afsluitende borrel was zeer verzorgd en luxe. We hadden een redelijk ambitieus programma in elkaar gezet maar mede door jullie flexibiliteit is dit heel goed verlopen. We hebben veel complimenten ontvangen van onze gasten over de goede organisatie. Veel dank hiervoor ook aan Cindy.”

HUWELIJK PATRICK & NANNIE

Datum: 30-04-2016
Wij zijn op 30 april getrouwd en hadden ons diner en feest bij Level Eleven. Het uitzicht is waanzinnig mooi, het eten was erg lekker, de feestruimte is gaat, de ”huisDJ” (oftewel de vriendelijke DJ) heeft heel goed gedraaid! Het feest was goed verzorgd. In de aanloop naar onze bruiloft dachten Elleke en Anne mee over de invulling van diner en feest, er was veel mogelijkheid aan eigen ideeën en versiering.  Puntjes van kritiek waren de verschillende contactpersonen in de aanloop naar de dag en weer een ander aanspreekpunt op de dag zelf. Tevens hebben wij, naast veel mogelijkheden, op andere momenten ook juist weinig flexibiliteit ervaren. Level Eleven is bedrijfsevenementen gewend en naar onze ogen is daar de communicatie inclusief onderhandeling en financiële afwikkeling ook naar. Al met al hebben wij een topdag gehad met een heerlijke avond bij Level Eleven!

BEDRIJFSFEEST

Datum: 11-03-2016
Afgelopen maart vond ons bedrijfsfeest plaats In Level Eleven waar we konden genieten van de goede service en het prachtige uitzicht. Anne Schipper heeft ons vooraf ontzettend goed begeleid en stond open voor onze ideeën qua inrichting, hierdoor was er veel mogelijk met de ruimte.”

ACCENTURE

Datum: 28-01-2016
Hi Marita, wij hebben een erg geslaagde nieuwjaarsborrel gehad bij Level Eleven. Wij hebben diverse positieve aspectenvan deze locatie ervaren: – Bij aankomst op locatie was alles goed georiganiseerd en zijn we zeer vriendelijke ontvangen. – Het uitzicht van Level Eleven is indrukwekkend en een toevoeging aan de sfeer van de bijeenkomst. – Vanuit onze groep zijn veel postieve reacties gekomen over het dinnerbuffet, goede kwalitiet en variëteit van de gerechten. – Zeer vriendelijke en professioneel personeel, dat erg zijn best gedaan om de avond tot een succes te maken. Van het installeren van de apparatuur tot het serveren van de dranken en happen. Al met al een locatie die ik kan aanraden voor bedrijfsuitjes en bijeenkomsten.”

HIGH TEA

Datum: 14-02-2016
Ik wil graag Level Eleven en in het bijzonder Anne en Mo bedanken voor het perfect organiseren van ons evenement. Alles was tot in de puntjes verzorgd en al onze zorgen werden uit handen genomen. Wij kijken terug op een perfecte dag !”

SUSTAINABLE APPAREL COALITION

Datum: 02-02-2016
We willen graag Level Eleven en speciaal Anne Schipper bedanken voor het succesvol organiseren van het Sustainable Textiles Lab in De Zilveren Toren / Level Elevel. Zowel de voorbereidingen als de activiteiten op het event zelf waren tot in de details verzorgd. De locatie is centraal, makkelijk bereikbaar en het uitzicht is prachtig. Het was een fijne samenwerking en blikken terug op een zorgeloze inspirerende dag!”

VVD

Datum: 11-01-2016
Beste Elleke, wederom (voor ons de 2e keer) was Level Eleven een fantastische locatie voor de nieuwjaarsborrel. Goed bereikbaar, net naast centraal station en voor de mensen die met de auto kwamen is er genoeg parkeergelegenheid in de Parkeergarage bij CS. Veel mooie en goede complimenten gekregen van genodigden. Prima ruimte met een fantastisch uitzicht over de stad. De communicatie met Regardz verliep zeer prettig, men is zeer behulpzaam, jullie hebben ons geholpen met elke vraag die we stelde. Vooraf aan de nieuwjaarsborrel hebben wij nog even kort vergaderd met de fractie, de ruimte werd door jullie aangeboden. Nogmaals dank daarvoor! Level Eleven is een aanrader.”

THE HOSPITALITY GROUP

Datum: 09-01-2016
Hoi Elleke, Dank voor al je hulp rondom de organisatie van het evenement op zaterdag 9 januari 2016. Onze eindklant was erg tevreden, onze gasten hebben genoten van het prachtige uitzicht en waren heel enthousiast over de locatie. Voor dit evenement hebben wij de coördinatie en de catering zelf verzorgd vanuit ons organisatiebureau, voor de extra zaken die last-minute waren was het heel prettig werken en snel schakelen met jullie. Het is altijd erg prettig met jullie werken en vanuit The Hospitality Group kijken wij uit naar alweer een volgende samenwerking. Dank nogmaals voor al je hulp en flexibiliteit!”

ORANGEFIELD

Datum: 17-12-2015
Heel erg bedankt voor de goede zorgen en de fantastische organisatie. Locatie, aankleding, DJ, Cocktailbar, Photobooth… Iedereen vond het enorm gezellig en geslaagd. We hebben een feest gehad waar nog lang over wordt nagepraat.”

VOETBAL INTERNATIONAL

Datum: 01-12-2015
 Hi Elleke, Wij kijken terug op een geslaagd event. Dankjewel voor de goede organisatie en de prettige samenwerking. Over jullie prachtige locatie hebben we heel veel complimenten gekregen van onze klanten. Het eten was lekker, DJ was goed en het personeel was heel vriendelijk. Top dus!”

RITA & BOUDEWIJN

Datum: 15-12-2015
Beste Elleke, Wij willen jou en je medewerkers heel erg bedanken voor afgelopen dinsdag, alles was perfect, niets te klagen, het kon niet beter! Rita en ik waren bijzonder blij dat we de keuze op jullie hebben laten vallen, we hebben ook veel lof gekregen over de locatie, iedereen vond het uitzicht fantastisch! Nogmaals bedankt, Rita en ik hebben een bijzondere avond gehad en we hebben in stijl afscheid genomen van onze klanten.”

UNDER ARMOUR

Datum: 03-12-2015
 Hi Elleke, Thankyou for all your help with the UA Christmas party last Thursday! It was a huge hit and everyone was talking about what a good time tehy had!”

RANDSTAD

Datum: 28-11-2015
Best Elleke, Allereerst dank voor de goede organisatie! Het was echt een feest. Iedereen was heel enthousiast (over de locatie, DJ en het personeel). Mijn complimenten. Hopelijk hebben jullie de samenwerking ook prettig ervaren en is alles goed verlopen.”

HUWELIJK FREDERIKE & MAX

Datum: 07-11-2015
Hi Elleke, Het zit er weer op.. Zoals je waarschijnlijk al hebt gehoord is afgelopen zaterdag alles soepel verlopen. Wij hebben echt een geweldige dag gehad! De aankleding van Level Eleven zag er echt prachtig uit, het eten was lekker en verliep gesmeerd en het feest (en de DJ!) waren top. Heel veel dank voor jou goede zorgen, goede bereikbaarheid en betrokkenheid (ook namens ons bruidspersoneel!). Graag ook onze dank doorgeven aan Cindy, de kok, en de rest van het personeel; echt geweldig gedaan allemaal!”

GEMEENTE AMSTERDAM

Datum: 15-10-2015
Het event is erg goed bevallen bij mijn collega’s. En natuurlijk bij mij ook, het enige wat ik wel een beetje jammer vond is dat we tijdens de pauze bij de koffie en de thee, 1 soort koekje kregen. Het waren meer gratis koffiekoekjes dan, ik noem maar, een paar soorten koekjes op een bordje. Het was ietjes aan de summiere kant. Maar het dessertbuffet heeft alles goed gemaakt. God, die was rijk! Die bavarois was ultiem. Waarschijnlijk is de kok een echte pattisier!  Uiteindelijk hebben we erg genoten. Nogmaals bedankt daarvoor.”

HUWELIJK TESSA & MAIK

Datum: 03-10-2015
Hoi Elleke, Wij kijken terug op een fantastische dag. Het dineren en het feest in Level Eleven verliepen ook geweldig, er was een ernorm leuke feestsfeer en we hebben intens genoten. Cindy was geweldig en de rest van het personeel super professioneel, alles was sowieso erg goed verzorgd”

USG PEOPLE THE NETHERLANDS

Datum: 09-10-2015
Wij hebben voor Level 11 gekozen vanwege de geweldige locatie. Level 11 is een stoer pand met een combinatie van industrieel en modern ontwerp. De bereikbaarheid en de ligging zijn erg goed en het uitzicht is werkelijk fantastisch! Vanaf het begin hebben wij goed contact gehad met Level 11. De medewerkers van Level 11 zijn pro actief, meedenkend, professioneel en hebben maar één doel: een geweldig event neerzetten! Wij kijken terug op een zeer geslaagd bedrijfsfeest en daar heeft Level 11 een enorme rol in gehad.”

FEESTAVOND

Datum: 02-10-2015
Hee Elleke, Ik hoorde dat je mijn voicemail had ingesproken. Ik ben langere tijd in het buitenland, vandaar dat ik je nu mail. Ik heb een geweldige avond gehad, ik ben super tevreden. Het was erg gezellig, de sfeer was goed, iedereen had het naar zijn zin en er werd veel gedanst! Dank voor al je hulp!”

INCHAINGE

Datum: 24 & 25-09 2015
Hee Elleke. Ik wil nog even zeggen dat wij allemaal heel tevreden zijn over het verloop van de afgelopen dagen. Het afsluitende feest was super; heerlijk gedanst en lekker gegeten. Ook complimenten voor jullie DJ!  En wat een pachtige locatie is het toch… Nogmaals dank!.”

CROWDFUNDING BORREL SNAPPCAR

Datum: 03-09-2015
Hi Anouk Als eerst dank voor je rol en betrokkenheid bij onze Crowdfunding borrel. Als bedrijf kijken wij terug op een geslaagd event. Ook dank voor Cindy, Mo en de rest van het personeel.”

NETWERKBORREL TRIPLE-E EVENTS B.V.

Datum: 11-09-2015
I just want to give you some feedback regarding the event. And everything was perfect! I got really good responses from the guests, they liked the view, the food and the service. And I almost needed to throw them out from the place when the party was over. So I´m really glad for that. And a big thanks to Cindy!”

HUWELIJK GEERT & PURDEY

Datum: 14-09-2015
”We wilden niet op vakantie gaan voordat we je even gemaild hebben om jou en je team te bedanken, voor een zeer geslaagd bruiloftsfeest. Onze gasten waren zeer enthousiast over het eten, de ambiance en het prachtige uitzicht!”

HUWELIJK NIELS & LOTTE

Datum: 20-06-2015
  ”We hebben een fantastische bruiloft gehad!!! En Level Eleven heeft daar zeker aan bijgedragen. Het diner was top en het feest te gek! Heel erg bedankt voor jouw bijdrage!”

PERSONEELSBIJEENKOMST EN FEEST

Datum: 18-06-2015
  “Hi! Last week’s event was great – thank you for everything! The room looked great and service was excellent. Best, Nadine”

IGNITIONONE

Contactpersoon: Rachel Young
Datum: 11-04-2015
  “Level Eleven was een fantastische locatie voor ons event. Het was zeer gemakkelijk bereikbaar, net naast centraal station. De gasten genoten heel erg van het eten, de ruimte en vooral van het uitzicht. De communicatie met Regardz verliep zeer gemakkelijk en ze hebben ons geholpen met elke vraag die we stelde. Een aanrader!”
 

VERJAARDAG KARIN & PIETER

Datum: 30-05-2015
  ”Wij hebben ons 130 jaar (50/50/30) feest gegeven op deze toplocatie in Amsterdam. Alle gasten waren overweldigd door het uitzicht over Amsterdam. De staff is super servicegericht en zorgen ervoor dat je je als gastheer helemaal op de gasten kunt richten en de cocktailbar is als sfeermaker een absolute aanrader. Kortom voor een feest moet je op Level Eleven zijn.Toch nog even een berichtje er achter aan. Het feest was absoluut top, het enige wat ik nadelig vond was de grootte van de zaal t.o.v. het aantal mensen. De zaal, zelfs met de ruimte die met laken was afgezet, was een beetje te groot voor het aantal mensen dat we hadden. Er zijn ruim 130 mensen geweest, maar die zijn er natuurlijk niet de hele avond. Daarnaast hadden we relatief veel mensen (20-30) die in de rook ruimte stonden.”
 

AUDITOIRE

Datum: 05-03-2015
  “Hi Sanne, I’d like to say a very huge thank you to you and all your team, the diner and the party were perfect, everybody was delighted about the venue and the view, they also found the food very good. A very special thank to Cindy and your staff, they were all very responsive and helpful. It was a pleasure working together. I hope working with you in the future. Kind regards, Olivia”
 

STEPPING STONE PRODUCTIES

Contactpersoon: Larissa Geuke
Datum: 22-01-2015
  “We hebben een hele geslaagde avond gehad! We waren erg tevreden over jullie gastvrijheid en hulp. Het was zelfs zo geslaagd dat we maar met moeite de gasten weg kregen en we alleen maar positieve reacties hoorden. Heel erg bedankt hiervoor!”
 

VVD

Contactpersoon: Arsalan Jawaheri
Datum: 05-03-2015
  “Ik wil jou en je collega’s nogmaals bedanken voor de fijne samenwerking. Alles was naar wens. Ik hoop dat het voor de Zilveren Toren ook gunstig is geweest. Mocht er in de toekomst een evenement plaatsvinden, dan zal ik jullie zeker aanbevelen.”
 

ILLUMICOM

Contactpersoon: Erik van der Geest
Datum: 31-08-2013
  “With great pleasure we can recommend Level Eleven of Regardz as an impressive venue in Amsterdam for private or corporate events. The impeccable pre-production and excellent hospitality and services during our private event for an Austrian client – with 70 high level international guests from 17 countries and 4 continents – has made a lasting impression upon both us – the event producer – but above all the high levelled visitors. They truly enjoyed the unique 360 degrees helicopterview of Amsterdam from daylight to moonlight, the great food and wines served by your professional and friendly team, danced the night away in this luxury yet cool and semi-industrial penthouse and shared their cigars in the special smoking room. It all created many smiles and new lasting memories. Thank you so much production team of Level Eleven and Regardz for providing the location and inexhaustible services to make this night of a three day private event a magical success, the client happy and as such – our job – easier. Sincerely ours, Erik van der Geest”
 

HUWELIJK RON & CHRISTINE

Datum: maart 2013
  “Hoi Sanne, Dank je wel voor al je hulp, we hadden een fantastische avond zaterdag! En dank je voor je lieve briefje in de brievenbus. We hebben veel complimenten gehad over de locatie en over jullie organisatie. We vonden het ook heel fijn dat je af en toe even kwam checken of alles goed ging bij ons.”
 

EVENEMENT

Datum: maart 2013
  “Beste Sanne, Nogmaals dank voor de perfecte organisatie, de goede happen, je eigen enthousiasme, en ook de kwaliteit van de medewerkers op het feest zelf. Ook door al mijn gasten is het als een top feest ervaren! Met vriendelijke groet, Jeroen”
 

UEFA EUROPA LEAGUE

Contactpersoon: Kimmo Bellmann
Datum: 30-11-2013
  “Dear Sanne, Back in the office today, I would like to take the opportunity of this short email to thank you for your great support, commitment and availability throughout our project at the Silver Tower. The Event Design & Ticket Launch for the Final 2013 in Amsterdam was a great success according to all parties involved. The venue and the excellent services provided are naturally a very important part of this positive result. Hope to work with you again in a near future. Kind regards, Kimmo Bellmann”
 

LEV PICTURES

Datum: 14-11-2012
  “Het was fantastisch. Iedereen was heel blij en vond het waanzinnig. Dank voor al je werk. We komen heel graag weer een andere keer bij je langs. Succes met alle feesten en partijen en vast tot snel. Groet, Aemilia”
 

SOCIETE GENERALE

Contactpersoon: Donna McGuire
Datum: september 2012
  “It was a pleasure to work with you again. I find you professional, happy, friendly and very helpful. Donna McGuire”