Werkwijze

Benieuwd naar de mogelijkheden van Level Eleven voor uw evenement? Maak dan een afspraak met onze eventmanager Elleke Groot. We leveren maatwerk en nodigen u graag uit voor een rondleiding en persoonlijke kennismaking. We spreken samen met u door wat uw wensen zijn. Alle denkbare onderwerpen op het gebied van catering, styling en entertainment komen aan bod. Misschien weet u zelf nog niet helemaal precies wat u wilt. We denken graag met u mee en adviseren u over alle mogelijkheden die Level Eleven biedt.

Verrassend maatwerk

Na de kennismaking gaan wij aan de slag: op een creatieve manier vertalen wij uw wensen in een verrassend voorstel en offerte op maat. Vervolgens nemen we deze offerte met u door, passen deze eventueel en zetten we de puntjes op de i. Pas als u helemaal tevreden bent, zijn wij dit ook. Als alles duidelijk, sturen wij u de definitieve offerte toe.

Flinke dosis creativiteit

Zodra we door u ondertekende offerte hebben ontvangen, gaan we aan de slag. Met de grootst mogelijke zorg en een flinke dosis creativiteit zullen wij ervoor zorgen dat u een onvergetelijk evenement tegemoet kunt zien. Twee weken voorafgaand aan het evenement heeft u een laatste afspraak om het programma van A tot Z door te spreken. Sanne en haar team staan met plezier voor u klaar, zodat het u en uw gasten aan niets ontbreekt! Handig om te weten …

  • Er is altijd een partymanager aanwezig tijdens uw evenement; wij houden de regie en u kunt zorgeloos genieten.
  • Al onze medewerkers hebben hetzelfde doel: samen met u een sprankelend evenement organiseren, dát is onze passie.
  • Level Eleven is een officiële trouwlocatie. Uw huwelijksdag vieren in het decor van het IJ met Science Center Nemo op de achtergrond? Ja, ik wil …
  • Arriveren per boot? Dat kan! U meert aan vlak voor de deur en maakt een spectaculaire entree.
  • Komt er een band of artiest optreden op uw feest? De verdieping onder Level Eleven bevat kleed- en opfrisruimten. Ook geschikt voor bruidsparen die zich tijdens het feest even willen terugtrekken.
  • Organiseert u een themafeest? Dan toveren we Level Eleven in een handomdraai om in de ruimte die past bij uw thema.
  • Wilt u een persoonlijke uitnodiging voor naar uw gasten versturen? We verzorgen het graag. Wij geven de uitnodigingen een QR-code zodat de gasten meteen alle feestinformatie in hun smartphone hebben. U kunt ook gemakkelijk zien wie zich aanmeldt.
  • Geeft u een diner? Onze chef-kok zorgt graag voor culinaire verrassingen voor alle soorten evenementen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Belt u naar 020 – 553 50 00 of stuur een e-mail naar: info@leveleleven.nl.