Internationaal

Wilt u een bedrijfsfeest organiseren voor uw internationale relaties? Level Eleven biedt vele mogelijkheden op het gebied van particuliere en bedrijfsfeesten. Grote en kleine bedrijven vinden hun weg naar Level Eleven voor hun zakelijke evenementen zoals congressen en personeelsfeesten. Is de bijeenkomst wat kleiner van aard? Dan kunt u terecht in één van de zalen die Zilveren Toren te bieden heeft.

Level Eleven is gelegen in hartje Amsterdam op slechts 50 meter van het Centraal Station Amsterdam en is uitstekend bereikbaar vanaf Amsterdam Schiphol Airport. De unieke ligging, trendy inrichting en het waanzinnige 360-graden uitzicht over Amsterdam maken van Leven Eleven de absolute toplocatie voor uw internationale bedrijfsfeest en uw buitenlandse relaties.

Feest

Sfeervolle incentive

Een bedrijfsincentive organiseren voor uw buitenlandse relaties? Level Eleven biedt verrassende mogelijkheden voor diners, feesten en events. De gehele elfde etage toveren we om in een sublieme feestlocatie waar u met 250 gasten terecht kunt.

foto's

Hotelovernachting in Amsterdam

Willen uw buitenlandse gasten blijven slapen? Wij hebben goede afspreken met hotels in de buurt. Dat regelen wij graag voor u. Neem direct contact op voor een afspraak of vraag envoudig een offerte op maat aan.

Afspraak maken of offerte aanvragen? Vul het formulier in of vraag een vrijblijvende offerte aan via het offerteformulier. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 020 – 553 50 00 of per mail via info@level-eleven.nl.