Diner

Diner organiseren voor uw personeel of met vrienden? Level Eleven biedt u de perfecte ruimte die bij iedereen in de smaak valt. De industriële uitstraling van de locatie, de ligging naast Amsterdam CS en het schitterende uitzicht over de stad in combinatie met de vele mogelijkheden, zorgen ervoor dat dit een plek is die u en uw gasten niet snel zullen vergeten.

LevelEleven food

DINER OP HOOG NIVEAU

Laat u verrassen door onze keukenbrigade en geniet van een culinaire belevenis … met panoramisch uitzicht over de sfeervolle binnenstad van Amsterdam. Bij Level Eleven is dineren altijd een feest. We verzorgen alle culinaire aspecten van uw diner, maar regelen desgewenst ook de styling en aankleding. Of u nu met een klein of groot gezelschap komt, u en uw gasten kunnen rekenen op een diner op en van hoog niveau.

foto's

PERSOONLIJKE SERVICE

Speciale wensen? Onze keukenbrigade spelt hier graag op in. Plan samen met onze event manager Elleke Groot het perfecte diner op maat. Een chique diner of juist een uitgebreid, luxe buffet; Level Eleven staat bekend om haar maatwerk en persoonlijke service. Alles is mogelijk. Laat u verrassen door onze jarenlange ervaring en culinaire creativiteit en geniet met uw gasten van een diner dat ze zich nog lang zullen herinneren.

Level Eleven (36)

ONTSPANNEN GENIETEN

Catering voor uw feestavond, receptie of evenement? Van trendy hapjes en dagverse buffetten tot sushi en fingerfood, alles kan. Wij weten uw ideeën en wensen op creatieve en professionele wijze te vertalen. Dankzij onze ruime kennis en ervaring is uw evenement, bedrijfsfeest, bruiloft, jubileum bij Level Eleven in goede handen. Het enige dat u hoeft te doen is … ontspannen genieten!

Afspraak maken of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neemt u contact met ons op via het afsprakenformulier of via het offerteformulier.