Bedrijfsfeest

Viert u een jubileumjaar? Wilt u uw medewerkers in het zonnetje zetten? Level Eleven is een top feestlocatie voor een onvergetelijk bedrijfsfeest. We hebben een uitstekende reputatie in het verzorgen van unieke business events en originele bedrijfsfeesten. De organisatie van uw evenement is bij ons in vertrouwde handen. Van binnenkomst tot vertrek, alles wordt door ons team tot in de puntjes verzorgd.

Ontspannen genieten

We voegen graag iets extra’s toe aan uw evenement. Dat betekent dat uw feest ook echt uw feest is. We regelen alles en u kunt zelf ontspannen genieten. We zijn er trots op dat we de verwachtingen van onze gasten overtreffen. Samen met u een onvergetelijk feest organiseren, dat is onze missie.

Culinaire verrassing

Bij Level Eleven staat culinaire kwaliteit hoog in het vaandel. Bij uw feest zorgen we dan ook voor smaakvolle culinaire verrassingen. Uw bedrijfsfeest is een visitekaartje van uw onderneming. Onze chef-kok bereidt daarom graag unieke combinaties voor uw gasten. Van verrassend buffet, originele proeverij tot een walking dinner, alles kan. Uw smaak, of liever nog: de smaak van uw gasten staat centraal.

Jarenlange ervaring

Een bedrijfsfeest geven doet u niet elke dag. Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat er komt kijken bij de organisatie van bedrijfs- en personeelsfeesten. Van catering tot entertainment. En van uitnodiging tot bedankje achteraf. U kunt de totale organisatie van uw evenement aan ons overlaten. Door de expertise van onze ervaren medewerkers realiseren wij samen met u een bedrijfsfeest om nooit meer te vergeten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest? Hieronder vindt u een aantal inspirerende voorbeelden. We verrassen u graag met onze creatieve ideeën over aankleding, bediening én presentatie. U bent van harte welkom voor een rondleiding. We bespreken uw wensen en vervolgens maken wij een offerte op maat.

Trouwlocatie Amsterdam

Bedrijfsfeest met uitstraling

Op zoek naar een locatie met feestelijke uitstraling en intieme sfeer voor uw bedrijfsfeest? Verras uw medewerkers, collega’s en relaties met een spetterend bedrijfsfeest in Level Eleven. We stemmen de styling, catering en aankleding af op uw sfeer en entourage.

Moet

Borrel met ballen

Uw netwerkborrel is een geslaagde combinatie van ontmoeten, netwerken en gezelligheid. Onze chef-kok versterkt dit graag met originele en verrassende catering. Van bitterbal tot exotische snack, u zegt het maar. Ons uitgebreide assortiment valt bij iedereen in de smaak.

foto's

Jubileum met sfeer

Er zijn van die mijlpalen die het waard zijn om goed te vieren. Van huwelijksdag tot afscheidsreceptie; bij een jubileum hoort een feest. Level Eleven weet er wel raad mee. Of u nu met een groot of select gezelschap komt, we geven u de ruimte.

Event locatie Amsterdam

Themafeest met pit

Sfeervol en onvergetelijk themafeest voor uw personeel of bedrijf organiseren? We leveren maatwerk en creëren samen met u een innovatief en creatief concept. Beleving en plezier staan centraal. We zorgen voor een glimlach bij u en uw gasten!

Afspraak maken of offerte aanvragen? Vul het formulier in of vraag een vrijblijvende offerte aan via het offerteformulier. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 020 – 553 50 00 of mail.